Talpa:
- 200 ml/ 3 espresso puodeliams
- 300 ml/ 6 espresso puodeliams
Korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio
Netinka indukcinei kaitlentei
Naudojimas:
- Vos žemiau vožtuvėlio į kaitinimo indą pripilkite vandens.
- Įstatykite piltuvėlį ir įdėkite į jį maltos kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos perteklių.
- Sandariai uždarykite kavinuko abi dalis, stengdamiesi nesilaikyti už rankenos.
- Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
- Kai pakils vanduo ir persisunks per filtrą – kava bus paruošta.
- Prieš pildami į puodelius, išmaišykite.
Pastaba:
Prieš naudojimą pašalinkite etiketes, nuskalaukite šiltu vandeniu. Plaukite tik rankomis. Paruoškite kavą kelis kartus kaip nurodyta rekomendacijose ir išpilkite.
Kavinuko priežiūra:
- Plaukite šiltu arba drungnu vandeniu.
- Norint išvengti oksidacijos – kruopščiai nusausinkite, nepalikdami vandens lašų.
- Plaunat prietaisą – nenaudokite muilo ar ploviklių.
- Negalima plauti indaplovėje.
- Plaunant nerekomenduojama naudoti šiurkščių kempinių.
Dėmesio:
- Gaminant kavą nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos.
- Nuolat patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Jei reikia – pakeiskite.
- Nedėkite virdulio ant ugnies, jei jame nėra vandens.
- Kavinukas skirtas tik kavai, todėl nepilkite arbatos, karšto šokolado ar pan.
- Norint pagaminti tobulą espresso kavą – neperkaitinkite vandens.
- Kavą laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
- Norint išgauti tobulą espresso kavos skonį – naudokite filtruotą vandenį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.