Talpa:
- 200 ml/ 3 espresso puodeliams
 - 300 ml/ 6 espresso puodeliams
 
Korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio
Netinka indukcinei kaitlentei
Naudojimas:
- Vos žemiau vožtuvėlio į kaitinimo indą pripilkite vandens.
 - Įstatykite piltuvėlį ir įdėkite į jį maltos kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos perteklių.
 - Sandariai uždarykite kavinuko abi dalis, stengdamiesi nesilaikyti už rankenos.
 - Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
 - Kai pakils vanduo ir persisunks per filtrą – kava bus paruošta.
 - Prieš pildami į puodelius, išmaišykite.
 
Pastaba:
Prieš naudojimą pašalinkite etiketes, nuskalaukite šiltu vandeniu. Plaukite tik rankomis. Paruoškite kavą kelis kartus kaip nurodyta rekomendacijose ir išpilkite.
Kavinuko priežiūra:
- Plaukite šiltu arba drungnu vandeniu.
 - Norint išvengti oksidacijos – kruopščiai nusausinkite, nepalikdami vandens lašų.
 - Plaunat prietaisą – nenaudokite muilo ar ploviklių.
 - Negalima plauti indaplovėje.
 - Plaunant nerekomenduojama naudoti šiurkščių kempinių.
 
Dėmesio:
- Gaminant kavą nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos.
 - Nuolat patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Jei reikia – pakeiskite.
 - Nedėkite virdulio ant ugnies, jei jame nėra vandens.
 - Kavinukas skirtas tik kavai, todėl nepilkite arbatos, karšto šokolado ar pan.
 - Norint pagaminti tobulą espresso kavą – neperkaitinkite vandens.
 - Kavą laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
 - Norint išgauti tobulą espresso kavos skonį – naudokite filtruotą vandenį.
 
						
			
							









				
				
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.