fbpx

Paieška

Paieška

Natūralaus šilko skarelės su M. K. Čiurlionio paveikslo atvaizdais

85.00 141.00 

Tikras, prabangus itališkas šilkas

Natūralaus šilko skarelės, puoštos garsaus lietuvių dailininko ir kompozitoriaus M. K. Čiurlionio paveikslų atvaizdais, yra unikalus ir prabangus aksesuaras. Šios skarelės sujungia aukščiausios kokybės šilką su nuostabiais M. K. Čiurlionio meno kūriniais, kurių kiekvienas atspindi gilią menininko filosofiją ir estetiką. Kiekviena skarelė ne tik puošia, bet ir perteikia Lietuvos kultūros paveldą, dvelkia meno ir gamtos harmonija. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina išskirtinį stilių ir nori į savo kasdienį gyvenimą įnešti trupinėlį meno grožio. Šilko medžiaga esanti ypatingai švelni ir maloni odai, o natūralus jos blizgesys suteikia skarelei nepriekaištingos elegancijos. Dėl savo unikalumo ir estetikos, šios skarelės yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniam nešiojimui, tiek ypatingoms progoms.

Pagrindinės skarelės savybės:
  • Pagaminta iš aukščiausios kokybės natūralaus Komo šilko, užtikrinančio švelnumą ir prabangą.
  • Dominuoja subtilios, švelnios spalvos, tokios kaip žalsva, mėlyna, auksinė ir ruda, kurios būdingos M. K. Čiurlionio paveikslams.
  • Idealiai tinka įvairiems nešiojimo būdams – galima dėvėti kaip kaklaskarę, plaukų juostą ar aksesuarą ant rankinės.

Pasirinkta skarelė gali būti supakuota į prabangų juodos spalvos popierinį vokelį arba į prabangią juodos spalvos popierinę dėžutę.

Išvalyti
Kodas:N/A

Sandelyje

Sudėtis: 100 % natūralus Komo šilkas

Matmenys: 67 cm x 67 cm arba 87 cm x 87 cm

Kūrinio autorius: Mikalojus Konstantinas Čiurlionis

Šilkinės skarelės dizainas: Jolanta Talaikytė

Pagaminta: Italijoje

Dizainų pasirinkimas

„Angelas (Angelo preliudas)“, „Angelėliai (Rojus)“, „Bičiulystė“, „Fantazija“, „Fuga“, „Kibirkštys I“, „Kibirkštys III“, „Miestas“, „Pasaka (Karalių pasaka)“, „Pasaka (Pilies pasaka)“, „Pasaka. Karalaitės kelionė“, „Pasaulio sutvėrimas IX“, „Pasaulio sutvėrimas V“, „Pasaulio sutvėrimas VI“, „Pasaulio sutvėrimas X“, „Pavasario sonata. Andante“, „Žaibai“, „Žvaigždžių sonata“

Matmenys

67 cm x 67 cm, 87 cm x 87 cm

Pakuotė

Dėžutė, Vokas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Natūralaus šilko skarelės su M. K. Čiurlionio paveikslo atvaizdais”
Produktas įdėtas į Jūsų pirkinių krepšelį
Užklausų krepšelis
Užklausų krepšelis ×
Loading....