Pasirinktos spalvos stiklinis daugkartinio naudojimo puodelis, pieniška karamelė su belgišku šokoladu, pieniška karamelė su Himalajų druska ir trijų skonių dražė saldainių rinkinys: migdolo riešutai, aplieti sūriu karamelės skonio šokoladu, lazdyno riešutai, aplieti pieniniu šokoladu, šaltyje džiovinti juodieji serbentai, aplieti jogurtiniu šokoladu. Rinkinys supakuotas tvirtoje baltos spalvos popierinėje dėžutėje su magnetiniu uždarymu, perjuosta juostele.
Dražė saldainių rinkinio sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojos lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, išrūgų milteliai (iš pieno), pieno cukrus, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stipriklis, jogurto milteliai), karamelės skonio šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, prieskoniai, karamelės skonio stipriklis, emulsiklis sojos lecitinas, natūralus vanilės skonio stipriklis, augalinis aliejus (saulėgrąžų), jūros druska, glazūravimo medžiagos (gumiarabikas, karnaubo vaškas)), lazdyno riešutai, migdolo riešutai, šaltyje džiovinti juodieji serbentai, juodųjų serbentų milteliai, jogurto milteliai (iš pieno), cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai, gliukozės sirupas, modifikuotas krakmolas, augaliniai riebalai (palmių, kokosų), kvapiosios medžiagos (jogurto skonio), glajinės medžiagos (šelakas, gumiarabikas). Sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų ir anakardžio pėdsakų. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 30%. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra nuo 10 °C iki 18 °C.
100 g maistingumas: energinė vertė – 2241 kJ/535 kcal; riebalai – 31,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 15,3 g, angliavandeniai – 57,3 g, iš kurių cukrų – 52 g, baltymai – 6,9 g, druska – 0,25 g.
Grynasis dražė saldainių kiekis: 240 g
Kilmės šalis: Olandija.
Pieniškos karamelės su belgišku šokoladu sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), grietinėlė, gliukozės sirupas, juodasis šokoladas 2,2 % (kakavos masė 71 %, cukrus 26 %, kakavos milteliai 2 %, sojų lecitinas 1 %), jūros druska. Juodajame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70,5 %. Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
100 g maistingumas: energinė vertė – 1471,38 kJ/350,06 kcal; riebalai – 13,10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 7,79 g; angliavandeniai – 50,81 g, iš kurių cukrų – 46,18 g; baltymai – 7,23 g; druska – 0,28 g.
Grynasis karamelės kiekis: 135 g
Kilmės šalis: Lietuva
Pieniškos karamelės su Himalajų druska sudedamosios dalys: saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), grietinėlė, gliukozės sirupas, Himalajų druska 3,5 %. Laikyti sausoje, vėsioje nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Atidarius pakuotę rekomenduojama laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.
100 g maistingumas: energinė vertė – 1424,44 kJ/338,43 kcal; riebalai – 11,11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,51 g; angliavandeniai – 52,45 g, iš kurių cukrų – 47,91 g; baltymai – 7,16 g; druska – 3,5 g.
Grynasis karamelės kiekis: 135 g
Kilmės šalis: Lietuva
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.